Ειδήσεις από την ΕΛΝΛ

Καλως ήλθατε στην Ε.Λ.Ν.Λ.

Καλώς ήλθατε στην

Ασυμβίβαστη Ενημερωτική Πύλη

Η Ένωση Λογιστών Νομού Λάρισας αποκτά το δικό της σπίτι και εγκατελείπει την φιλοξενία του www.geocites.com. Ασυμβίβαστη με όσα συμβαίνουν στον κλάδο και γενικά στις εργασιακές σχέσεις κάνει ένα ακόμα βήμα για να είναι το στήριγμα όλων των λογιστών στην ενημέρωση για όλα τα θέματα που αποσχολούν την Ενημέρωση των Λογιστών.

 

Την Εποχή που εμφανίστηκαν χιλιάδες ανεξάρτητοι και η ανεξαρτησία έχει χάσει κάθε νόημα, εμείς δεν μπορούμε να είμαστε ανεξάρτητοι. Δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι θα είμαστε ανεξάρτητοι από τα συμφέροντα του κλάδου. Δεν θα είμαστε ανεξάρτητοι από τα προβλήματα των συναδέλφων.

Θα είμαστε ανεξάρτητοι όμως από την πολιτική που εφαρμόζουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις. Θα είμαστε ανεξάρτητοι και θα πολεμάμε αυτούς που ιδρύουν επαγγελματικά ταμεία, ιδιωτικές σχολές (ΙΕΚΕΜ), καταστρατηγώντας βασικά δικαιώματα των εργαζομένων και των μικρομεσαίων.

Δεν συμβιβαζόμαστε με αυτή την υποκρισία του ανεξάρτητου ηγέτη, που μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις κατέχει θέσεις προέδρου σε μηχανισμούς, Δ.Σ, οργανισμούς, υπηρεσίες του κράτους.

Χρόνια τώρα καλλιεργούν ρατσιστικές ιδέες στον κλάδο. Στο όνομα της συντεχνίας, ξεδιπλώνουν τα βοηθητικά σχέδια στην επίσημη πολιτική του Υπουργείου.

Πως να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι είμαστε μια συντεχνία ξεκομμένη από το υπόλοιπο λαό. Και αν ωφεληθούμε σαν συντεχνία, εις βάρος αλήθεια ποιανού.

Πως να συμβιβαστούμε με την ιδέα της συντεχνίας μέσα στην συντεχνία. Πως να συμβιβαστούμε με τον ενδοσυντεχνιακό πόλεμο με βάση τα πτυχία και τις διαφορετικές σχολές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με την υποβάθμιση της παιδείας και το μέλλον της δια βίου κατάρτισης που ήδη εφαρμόζουν στον κλάδο μας. Η ιδιωτικοποίηση της παιδείας, η κατηγοποίηση των πανεπιστημίων, η δημιουργία 3 κύκλων σπουδών και δια βίου κατάρτιση μπορεί να επιφέρουν σε κάποιους οικονομικά οφέλη αλλά στην πλειοψηφία των λογιστών και του ελληνικού λαού μόνο επιπλέον οικονομικά βάρη και αμορφωσιά μπορούν να φέρουν.

Είμαστε λοιπόν σε άμεση σχέση με αυτά που γίνονται γύρω μας. Ο νόμος 2515/97 και το ΠΔ 340/98 έχουν άμεση σχέση με την δια βίου κατάρτιση και την ιδιωτικοποίηση της παιδείας. Η ίδρυση του ΙΕΚΕΜ, είναι μέσα στα πλαίσια της δια βίου κατάρτισης και της ιδιωτικοποίησης της παιδείας.

Θα είμαστε ανεξάρτητοι από τέτοιες πολιτικές και δεν θα τις υποστηρίζουμε, γιατί είμαστε βαθιά ταγμένοι με τα συμφέροντα του κλάδου των εργαζομένων και της νεολαίας.

Θα κάνουμε το παν για να μην τους επιτρέψουμε να εμπορευτούν την πληροφόρηση και την ενημέρωση.

 

Μαζί με το www.fle.gr και το www.pol.org.gr θα είναι εγγύηση για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

 

Ασυμβίβαστη Ενημέρωση θα είναι λοιπόν η ονομασία της δικτυακής παρουσίας της Ε.Λ.Ν.Λ.

Σύνδεση Χρήστη

Μενού Χρήστη