Ειδήσεις από την ΕΛΝΛ

Καλως ήλθατε στην Ε.Λ.Ν.Λ.

Καλώς ήλθατε στην

Ασυμβίβαστη Ενημερωτική Πύλη

Η Ένωση Λογιστών Νομού Λάρισας αποκτά το δικό της σπίτι και εγκατελείπει την φιλοξενία του www.geocites.com. Ασυμβίβαστη με όσα συμβαίνουν στον κλάδο και γενικά στις εργασιακές σχέσεις κάνει ένα ακόμα βήμα για να είναι το στήριγμα όλων των λογιστών στην ενημέρωση για όλα τα θέματα που αποσχολούν την Ενημέρωση των Λογιστών.

 

Την Εποχή που εμφανίστηκαν χιλιάδες ανεξάρτητοι και η ανεξαρτησία έχει χάσει κάθε νόημα, εμείς δεν μπορούμε να είμαστε ανεξάρτητοι. Δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι θα είμαστε ανεξάρτητοι από τα συμφέροντα του κλάδου. Δεν θα είμαστε ανεξάρτητοι από τα προβλήματα των συναδέλφων.

Περισσότερα...

Ο Σύλλογος

Η Ένωση Λογιστών Νομού Λάρισας ιδρύθηκε το 1971.

Μέλη της μπορούν να είναι όλοι οι Λογιστές και βοηθοί Λογιστές που εργάζονται σαν μισθωτοί σε επιχείρηση ή είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ.

Είναι μέλος της Π.Ο.Λ. και του Ε.Κ.Ν.Λ.

Οι δραστηριότητες της Ε.Λ.Ν.Λ. αφορούν την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων των λογιστών, την επιμόρφωση τους, την διεκδίκηση ικανοποιητικών αμοιβών και συνθηκών εργασίας, την προστασία του εργαζόμενου από την εργοδοτική αυθαιρεσία, την καλλιέργεια πνεύματος συναδελφικότητας και αλληλεγγύης, την οποιαδήποτε ενέργεια που προωθεί την ικανοποίηση αιτημάτων του κλάδου.

Οι δραστηριότητες αυτές υπαγορεύονται και από το καταστατικό του συλλόγου.

Περισσότερα...

Σύνδεση Χρήστη

Μενού Χρήστη