Η Ασυμβίβαστη Ενημερωτική Πύλη, είναι ένα ανοιτκτό portal για κάθε επισκέπτη που θα ήθελε να δημοσιεύσει κάποιο άρθρο ή να συμβάλει στην ανάπτυξη του περιεχομένου της.

Έτσι λοιπόν κάθε επισκέπτης που θέλει να συμμετέχει, το μόνο που έχει να κάνει είναι να κάνει εγγραφή, δίνοντας τον δικό του Ψευδώνυμο και μυστικό κωδικό. Αυτόματα, αμέσως μετά την εγγραφή θα σας αποσταλεί,  στο email που έχετε δηλώσει στην φόρμα εγγραφής, ένα μήνυμα με ένα σύνδεσμο πάνω στον οποίο θα πρέπει να κάνετε κλικ, για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός χρήστη και έτσι να μπορείτε να κάνετε χρήση.

Παρακαλούμε μην δηλώνετε ανύπαρκτες διευθύνσεις email, γιατί ποτέ δεν θα μπορέσετε να κάνετε χρήση του λογαριασμού σας.

Σαν εγγεγραμμένος χρήστης, αφού κάνετε εισαγωγή χρήστη από την πρώτη σελίδα, συμπληρώνοντας την φόρμα εισαγωγής χρήστη, ακριβώς κάτω από το μενού, έχετε επιπλέον προνόμια.

Στο μενού χρήστη που εμφανίζεται, μόνο όταν έχετε κάνει εισαγωγή χρήστη, υπάρχουν επιπλέον επιλογές που μπορείτε να κάνετε:

  1. Κώδικες Νομοθεσίας. Με την επιλογή αυτή μπορείτε να δείτε τους κώδικες που περιέχονται στο site.
  2. Ο Λογαριασμός μου. Με την επιλογή αυτή μπορείτε να δείτε και να αλλάξετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας.
  3. Τα άρθρα μου. Με την επιλογή αυτή μπορείτε να τσεκάρετε τα άρθρα σας.
  4. Εισαγωγή άρθρου. Με την επιλογή αυτή μπορείτε να γράψετε ένα άρθρο το οποίο θα αποτελέσει μέρος του περιεχομένου του site.
  5. Αρθρογραφώ. Με την επιλογή αυτή μπορείτε να γράψετε ένα άρθρο το οποίο θα αποτελέσει μέρος του περιεχομένου της κατηγορίας ¶ρθρα Χρηστών, τα οποία μπορεί να δει ο επισκέπτης από το κεντρικό μενού με την επιλογή ¶ρθρα χρηστών.
  6. Στείλε ένα link. Με την επιλογή αυτή μπορείτε να στείλετε ένα σύνδεσμο ενός άλλου site.
  7. Ευχετήριες Κάρτες. Με την Επιλογή αυτή μπορείτε να στέλνετε ευχετήριες κάρτες στους φίλου σας.
  8. Έξοδος χρήστη. Αποσυνδέεστε από τον λογαριασμό σας και παύει να εμφανίζεται το μενού χρήστη.

Ο λογαριασμός που έχετε δημιουργήσει είναι εξ΄ αρχής με περιορισμένα δικαιώματα για λόγους ασφαλείας. Μπορείτε να γράψετε και να στείλετε ένα άρθρο. Δεν μπορείτε να το διορθώσετε. Η εμφάνιση του στα περιεχόμενα του site θα γίνει μετά την έγκριση από τον διαχειριστή.

Πως μπορώ να εντάξω ένα άρθρο μου στα περιεχόμενα της "Ασυμβίβαστης Ενημερωτικής Πύλης" χωρίς να χρειάζεται έγκριση διαχειριστή.

Για να μπορείτε να γράφετε, να διορθώνετε και να δημοσιεύετε ένα άρθρο σας, που θα εντάσσεται κατευθείαν στα εμφανή περιεχόμενα, θα πρέπει να το ζητήσετε με email από τον διαχειριστή του συστήματος έτσι ώστε να σας δώσει αυτό το δικαίωμα. Το email αυτό θα πρέπει να έχει τα πραγματικά σας στοιχεία και ένα πραγματικό τηλέφωνο επικοινωνίας. Θα γίνονται αποδεκτές όλες οι αιτήσεις με πραγματικά στοιχεία. Στην αρχική σελίδα υπάρχει σχετική εντολή στο κύριο μενού για αυτή την επικοινωνία.

Τα θέματα που μπορούν να δημοσιεύσουν οι χρήστες είναι από προσωπικές απόψεις, καταγγελίες, κ.λ.π.  μέχρι και διαταγές και νόμους από τα Υπουργεία Οικονομικών, Εργασίας, κλπ.  Οι δημοσιεύσεις πρέπει να είναι σε κόσμιο επίπεδο και να ανταποκρίνονται στα χρηστά ήθη. Οι δημοσιεύσεις θα φέρουν το όνομα του χρήστη, ο οποίος θα φέρει και την ευθύνη της δημοσίευσης του.

Χρήστες οι οποίοι δεν τηρούν τους παραπάνω όρους ή δημοσιεύουν παραπλανητικά κείμενα ή προσβλητικά ή ανήθικα θα τους αφαιρείται το δικαίωμα της δημοσίευσης άρθρων.

Ο τρόπος δημοσίευσης ενός άρθρου

  1. <align="justify" />Επιλέγουμε από το μενού χρήστη Αρθρογραφώ. Εισάγουμε στον κειμενογράφο που ανοίγει, το κείμενο μας. Γράφουμε τον τίτλο του άρθρου μας στο πλαίσιο του τίτλου και επιλέγουμε κατηγορία. Μόλις οριστικοποιήσουμε το κείμενο πατάμε στο εικονίδιο της δισκέτας για να το αποθηκεύσουμε. Τα άρθρα αυτά εμφανίζονται, από την επιλογή του κεντρικού μενού, ¶ρθρα χρηστών.
  2. Μπαίνουμε σε κάποια κατηγορία ενημέρωσης. Επιλέγουμε την εντολή "Νέο...". Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία του Νο 1. Τα άρθρα αυτά εμφανίζονται στην ενότητα και την κατηγορία που επιλέξατε.

Παράδειγμα:

Θέλω να δημοσιεύσω μία εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών.

Επιλέγω από το κεντρικό μενού την επιλογή Φορολογιστικά Νέα. Κατόπιν επιλέγω κατηγορία, (στο παράδειγμά μας -> Εγκύκλιοι (ΠΟΛ.) - διαταγές ).  Στο τέλος των άρθρων που εμφανίζονται υπάρχει η επιλογή "Νέο..".

Επιλέγοντας "Νέο..", ανοίγει ο κειμενογράφος για την εισαγωγή του άρθρου. Εισάγουμε στον κειμενογράφο, το κείμενο μας. Γράφουμε τον τίτλο του άρθρου μας στο πλαίσιο του τίτλου και επιλέγουμε κατηγορία.

Το άρθρο θα εμφανισθεί στην ενότητα και την κατηγορία που επιλέξατε.