Προβολες ταινιων απο την Επιτροπη Νεων

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ

Δελτίο τύπου.

Η επιτροπή νέων λογιστών και το Δ.Σ. της Ένωσης Λογιστών Ν. Λάρισας στα πλαίσια εορτασμού των 100 χρονών του Εργατικού Κέντρου Λάρισας ξεκινά προβολές ταινιών. Η δράση αυτή όπως και άλλες εκδηλώσεις συζητήσεις, μουσικές ομάδες και σεμινάρια έχουν σαν στόχο από την μια να συσπειρώσουν τους νέους συναδέλφους στο σωματείο τους και από την άλλη να αναδείξουν τον πραγματικά προοδευτικό πολιτισμό της εργατικής τάξης όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και παγκοσμίως.

Η επίθεση που δέχονται οι νέοι συνάδελφοι και στα πτυχία τους αλλά και στα εργασιακά τους είναι μεγάλη και από την προηγούμενη κυβέρνηση και από την σημερινή και με αυτή την οπτική γωνία εμείς καλούμε τους συναδέλφους όχι μόνο να κάνουν την ζωή του σωματείου δικιά τους αλλά να γίνουν μπροστάρηδες του αγώνα για καλύτερη ζωή που να ικανοποιούνται ολόπλευρα οι ανάγκες μας. Σε αυτή την κατεύθυνση είναι και οι πολιτιστικές δραστηριότητες του Σωματείου και της Επιτροπής νέων. Στο να εμπνεύσουν στους νέους εργαζόμενους τα ιδανικά της συλλογικότητας , της αλληλεγγύης, της αντίστασης και της οργανωμένης ταξικής πάλης.

 

Σάββατο 30/ 1/2010 στις 18:30:00 η 1η προβολή


Οι προβολές ταινιών θα γίνονται κάθε Σάββατο στις 6:30 στο εργατικό κέντρο ξεκινώντας από της 30/01 την πρώτη προβολή και η είσοδος είναι ελεύθερη. Η πρώτη παρουσίαση είναι η ταινία του Laurent Canted και ονομάζεται «Ressources humaines» (Ανθρώπινο δυναμικό). Η ταινία διηγείται την ιστορία του εικοσάχρονου Φρανκ, που σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων στο Παρίσι, επιστρέφει στο πατρικό του για να κάνει μια ειδίκευση σ' ένα εργοστάσιο, όπου εργάζεται εδώ και τριάντα χρόνια ο πατέρας τούτο εργοστάσιο, ο Φρανκ στέλνεται στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού. Ε σιγουριά κι αυτοπεποίθηση, πιστεύει πως μπορεί να κλονίσει το συντηρητισμό της διεύθυνσης, η οποία δυσκολεύεται να διαπραγματευθεί τη μείωση του ωραρίου με τα σωματεία. O Φρανκ μάχεται με ενθουσιασμό, μέχρι που ανακαλύπτει ότι οι κόποι του εξυπηρετούν ένα σχέδιο αναδιάρθρωσης της εταιρείας μέσα από την απόλυση ορισμένων εργατών, μεταξύ των οποίων και ο πατέρας του.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ (Γεναρη -Φλεβαρη):

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/01  Ressources humaine TRAILER
ΣΑΒΒΑΤΟ 06/02  ITS A FREE WORLD    TRAILER 
  

 ΣΑΒΒΑΤΟ 13/02  PUNISHMENT PARK
ΣΑΒΒΑΤΟ 20/02  MACHUCA TRAILER

 

(Κανωντας click πανω στο ονομα της ταινιας μπορειτε να δειτε την υποθεση , φωτογραφιες και τους συντελεστες τις καθε ταινιας. αντιστοιχα και στο τρειλερ)