ΕΝΩΣΙΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ανακοίνωση

Συνάδελφοι –σες
Όπως γνωρίζεται εδώ και 1,5 μήνα πραγματοποιούνται μαθήματα επιμόρφωσης λογιστικού και φορολογικού περιεχομένου τα οποία παρακολουθούν 86, νέοι κυρίως συνάδελφοι.
Για την υλοποίηση αυτού του προγράμματος δουλεύουν η «επιτροπή φορολογικών, λογιστικών και επαγγελματικών θεμάτων», η «επιτροπή νέων» και όλο το Δ.Σ.

 

Το πρόγραμμα υλοποιείται με βάση τα καταστατικά καθήκοντα του συλλόγου στην βάση της υποχρέωσης για κάλυψη των συναδέλφων στην επαγγελματική επιμόρφωση και την μεταφορά εμπειρίας, την καλλιέργεια της συναδέλφωσης, της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας.
Στην κατεύθυνση αυτή και για την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των νέων και παλιών συναδέλφων αλλά και για την αναγνώριση της προσφοράς των συναδέλφων που αφιέρωσαν ώρες και χρόνο δουλειάς, παραμελώντας προσωπικές τους ανάγκες, πραγματοποιήθηκε συνεστίαση στη ταβέρνα «Το Καπηλειό».
Στην συνεστίαση χρεώθηκε η χαρά, η φιλία, η αλληλεγγύη και πιστώθηκε η κακομοιριά, μοναξιά και η ατομικότητα.
Στη μέση της βραδιάς με απόφαση του Δ.Σ. απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους Αντωνιάδη Γιώργο, Ιωαννίδη Παναγιώτη, Καμπόζη Πάρη, και Μπαρμπαρούση Παντελή, σαν ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης για την πολύτιμη προσφορά τους στο σύλλογο.

 

 Photobucket

 Photobucket
sinestiasi2

Photobucket  

sinestiasi5