Σεμινάριο Φορολογίας Εισοδήματος Ε1,Ε2, Ε3, Ν - 2019

Μπορείτε να κατεβάσετε το υλικό από το σεμινάριο που διοργάνωσε η Ένωση Λογιστών Νομού Λάρισας στις 12/05/2018, στο ΟΕΕ της Λάρισας.

Περισσότερα...

Υλικό από το Σεμινάριο Φορολογίας Εισοδήματος Ε1, Ε2, Ε3, Ν - 12/5/2018

Μπορείτε να κατεβάσετε το υλικό από το σεμινάριο που διοργάνωσε η Ένωση Λογιστών Νομού Λάρισας στις 12/05/2018, στο ΟΕΕ της Λάρισας, με εισηγητή τον πρόεδρο της Ένωσης, Παναγιώτη Παναγιωτίδη.

Περιέχει πέρα από το επεξηγηματικό υλικό και 4 παραδείγματα συμπλήρωσης των εντύπων για όλες τις οντότητες.

Περισσότερα...

Οικονομικές καταστάσεις πολύ μικρών οντοτήτων

Το άρθρο παρουσιάζει με απλό κατανοητό όσο και αναλυτικό τρόπο την κατάταξη των οντοτήτων και την σύνταξη των οικονομικών καταστάσεων των πολύ μικρών οντοτήτων που αφορά μια μεγάλη πλειοψηφία ελληνικών επιχειρήσεων.

Περισσότερα...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ

ΚΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ 15.000,00 ΕΥΡΩ.

Χρόνια τώρα αναρωτιόμουνα γιατί κοβόντουσαν τα κλιμάκια εισοδήματος στην φορολογική κλίμακα. Πάντα ήθελα να συγκρίνω την φορολογία στις διαφορετικές περιόδους από πολύ παλιά έως σήμερα. Αυτό μου έγινε έμμονη ιδέα, από τότε που άρχισαν τα παπαγαλάκια να ζητάνε κι άλλη μείωση της φορολογίας, για να προσελκυστούν οι επενδύσεις. Η σύγκριση και η εικόνα με το παρελθόν δίνει αποστομωτικές απαντήσεις και εκπλήσσει τόσο για τις αιτίες της κρίσης όσο και για τον ρόλο της φορολογίας στην αναδιανομή του εισοδήματος.

Περισσότερα...